Cookie- og privatlivspolitik ⋆ ByHaugaard
16141
page-template-default,page,page-id-16141,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Ejeroplysninger

Indretning by Haugaard,

Ved Bækken 60,

8722 Hedensted

CVR. 36632593

 

Persondata
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Indretning by Haugaard respekterer dit privatliv. Denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger beskriver dine rettigheder til privatliv, og mine forpligtigelser til at sikre dine personoplysninger.

 

Indretning by Haugaard er en enkeltmands virksomhed som startede 1. maj 2015, og det er derfor alene mig, Anette Haugaard, der har med alle processerne og beslutningerne i virksomheden at gøre.

 

Indretning by Haugaard er en indretnings virksomhed som tilbyder indretninger hos private, og indretning af virksomheders receptioner, venteværelser og klinikker. Derudover tilbydes der også skilteskrivning, workshop og foredrag, og med tiden online kurser.

Ejeroplysninger:

 

  • Indretning by Haugaard
  • v/ Anette haugaard
  • Ved Bækken 60
  • 8722 Hedensted
  • Mobil: 31 4000 82
  • CVR. 36632593

 

Anvendelsesområde og accept

-hvornår og i hvilken sammenhæng gælder denne privatlivspolitik?

 

Denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger er gældende for alle forretningsprocesser og for alle Indretning by Haugaards hjemmesider, domæner, cloudtjenester.

Personoplysninger er oplysninger, som kan identificere dig som person, eksempelvis navn, e-mail, postadresse og telefonnummer etc.

Det er nødvendigt for mig at behandle dine personoplysninger for, at kunne betjene dig som kunde.

Undlad venligst at benytte dig af min hjemmeside, cloudtjenester og tilbud, hvis du ikke kan acceptere måden jeg behandler dine personoplysninger på i henhold til denne erklæring om personlige oplysninger.

Hvis persondata behandler Indretning by Haugaard?

 

Indretning by Haugaard behandler personoplysninger på kunder som har henvendt sig direkte til Indretning by Haugaard via e-mail, telefon, Skype, anden cloudtjeneste, workshop, foredrag og/ eller personligt møde.

Indretning by Haugaard behandler desuden oplysninger på potentielle kunder.

Indretning by Haugaard som dataansvarlig

-Hvordan behandler Indretning by Haugaard persondata i sin rolle som dataansvarlig?

Hvorfor Indretning by Haugaard behandler personoplysninger

-om kundekontrakter og software-brugere

 

For generelt at styre vores kunderelationer og for at opfylde vores kundeforpligtigelser har Indretning by Haugaard brug for oplysninger om dig i din rolle som kunde-kontaktperson. Formålet med at behandle disse oplysninger er:

 

  1. At udfører salgs- og kontaktprocessen til dig som kunde.
  2. At leverer de ønskede tilbud, ydelser og produkter til dig som kunde.
  3. At gennemfører leverancer i overensstemmelse med aftaler indgået med dig som kunde.
  4. At forbedre brugeroplysningen af mine ydelser og produkter.
  5. At behandle ordrer, fakturering, betaling og anden finansiel opfølgning.
  6. At oprette interesseprofiler for at promovere relevante ydelser, produkter og tjenester.
  7. At drive bruger Communities for at uddanne, og for at muliggøre interaktioner mellem bruger og Indretning by Haugaard.

Det juridiske grundlag for at behandle personoplysninger i henhold til, de ovenfor angivne formål i nr. 1-6  er primært baseret på, at Indretning by Haugaard ud fra et forretningsmæssigt perspektiv har en legitim interesse i at behandle dine personoplysninger på en måde, som efter min overbevisning ikke er i konflikt med dine rettigheder vedrørende persondatabeskyttelse og selvbestemmelse.

De juridiske grundlag for at behandle dine oplysninger i henhold til det formål, som er angivet i nr. 7 er dit samtykke.

Om kundeemner

 

Indretning by Haugaard behandler personoplysninger om kundeemner med henblik på markedsføring. For at kunne levere målrettet og give relevant indhold til potentielle kunder.

Samt at uddanne mine kunder i div. Teknikker til indretning.

Derudover bruges personoplysningerne i mit regnskabsprogram, så jeg kan sende dig en faktura ved evt. køb.

 

Om jobsøgere

 

Hvis du er jobsøger, behandler jeg personoplysninger for at evaluere dit potentiale som evt. medarbejder/praktikant hos Indretning by Haugaard. Det juridiske grundlag for en sådan behandling er dit samtykke.

Hvordan jeg indsamler dine personoplysninger

 

Generelt indsamler Indretning by Haugaard personoplysninger direkte fra dig eller andre personer, som er tilknyttet min kunde.

Disse personer kan være en leder eller kollega. Hvis kunden, du arbejder for, køber produkter eller ydelser fra Indretning by Haugaard via et partnerskab til Indretning by Haugaard, kan jeg indsamle oplysninger om dig fra partnerskabet.

I nogle tilfælde indsamler jeg også andre oplysninger fra andre kilder. Det kan være marketingpartnere, samarbejdspartnere, sociale netværk tilhørende tredjepart. Dette vil give et mere fuldkommen billede af dig, hvilket også vil give mig mere mulighed for at betjene dig på en mere relevant og personlig måde.

Automatiske dataindsamlingsværktøjer

Indretning by Haugaard bruger forskellige sporings programmer for, at indsamle oplysninger om din færden på mine sociale medier og hjemmesider. Dette er med henblik på markedsføring af mine produkter.

 

Cookies & pixels

En Cookie er en lille tekstfil der lageres på din computer, eller tilsvarende for at kunne genkende den.

Der er ingen personlige oplysninger gemt i mine cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Du kan I din browser ændre indstillingerne til at afvise cookies, blokerer cookies fra tredjepart, eller angive når der sendes en cookie.

 

Du kan læse mere om cookies lige her:

http://www.allaboutcookies.org/

 

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering/

Formål med cookies på mine hjemmesider

  • Gemme dine indstillinger
  • Trafikmåling og statistik
  • Målretning og frekvensstyrring af annoncering

 

Tredjepart til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra følgende tredjepart.

  • Google Analytics
  • Facebook

 

Når du køber noget hos mig, så indhentes der persondata i form af navn, adr., tlf. nr. og evt. CVR nr. til brug i E-conomic regnskabs programmet, så jeg kan sende en faktura til dig.

Disse data gemmes i 5 år således, at jeg overholder Bogførings- og regnskabslovgivningen.

 

Du kan til hver en tid ophøre aftalen om, at modtage mit nyhedsbrev ved, at afmelde dig det nederst i mine nyhedsbreve under ”afmeld”.

 

Google Analytic:

Denne cookie giver mig mulighed for, at se oplysninger om website aktiviteter for brugere. Oplysningerne er anonymiseret og vises kun som tal. Det betyder at det ikke kan spores tilbage til dig. Dette hjælper med at beskytte dit privatliv.

Ved at bruge google Analytic kan jeg se hvilket indhold der er populært på mine sider, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at give dig mere af det du kan lide at se og læse.

Google Analytic Remarketing:

Placere cookies på din computer, det betyder at når du forlader min hjemmeside, kan google vise dig annoncer fra Indretning by Haugaard, som du måske er interesseret i på baggrund for din tidligere færden på mit site. Disse oplysninger er ikke personligt identificerbare.

Facebook cookies:

Facebook Remarketing Facebook tracking pixel placer cookies på din computer, som fortæller facebook, at du har besøgt sitet. Vi går derfor ud fra, at du er interesseret i indhold fra Indretning by Haugaard. Når du besøger Facebook, vil du derefter blive eksponeret for oplysninger og reklame med lignende indhold. Her skal du bruge dine privatindstillinger på Facebook for at redigere eksponeringen for markedsføring af denne type.

 

Du kan forhindre, at de oplysninger som dannes af google cookien om din færden på mine sites, bliver indsamles og behandlet af google ved at downloade og installere Google Analytic Opt-out Browser Add-on for din nuværende web browser.

Du finder den lige her:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Tredjepart cookies tilhører: Google analytic, facebook, instagram, pinterest, Houzz, Linkedin, e-conomic,

Læs om deres persondataforordning på deres hjemmesider.

 

Herudover kan der forekomme tredjepart via forskellige håndværkere og indkøbscentraler.

Her vil der typisk blive oplyst navn og adr. samt tlf. på kunden ved direkte levering på kundens adr. samt ved evt. udførelse af opgaver for kunden.

Hvilke samarbejdspartnere det drejer sig om, er individuel fra opgave til opgave, men dette kan blive oplyst hos Indretning by Haugaard ved henvendelse på: anette@indretningbyhaugaard.dk / mobil: 31 4000 82 hvor du herefter kan læse deres privatlivspolitik.

 

IP-adresser

Hvis du lægger en kommentar i kontaktformularen på min hjemmeside under kontakt, vil der blive sporet en Ip adresse så jeg kan kontakte dig tilbage.

Mailchimp, som er mit e-mail program udbyder, benytter sig også af ip adr. for at kunne kontakte dig på mail.

 

Beskyttelse af personoplysninger:

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Jeg gemmer dine personlige oplysninger på min computer, hvor der kun er begrænset adgang. Jeg gennemgå løbende om disse oplysninger er opbevaret således.

Jeg kan dog ikke 100% garantere sikkerheden ved dataoverførsel via internettet. Det betyder, at der er risiko for, at andre uberettiget tvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk.

 

Vær derfor opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Jeg sælger ikke dine oplysninger til tredjepart, og jeg værner om din privatlivspolitik.

 

Varighed og ophør:

Du kan til hver en tid ophøre aftalen om, at modtage mit nyhedsbrev ved, at afmelde dig nederst i mine nyhedsbreve under ”afmeld”.

 

Når du køber noget hos mig, så indhentes der persondata i form af navn, adr., tlf. nr. og evt. CVR nr. til brug i E-conomic regnskabs programmet, så jeg kan sende en faktura til dig.

Disse data gemmes i 5 år således, at jeg overholder Bogførings- og regnskabslovgivningen.

 

Ændringer:

Der sker en hurtig udvikling på nettet, hvilket kan betyde, at ændringer I mine personlivspolitik kan være nødvendige.

Hvis der er ændringer i aftalen, vil disse ændringer blive rettet i bestemmelserne, og ugyldige bestemmelser vil blive fjernet.

 

Sker dette, vil datoen blive opdateret, og ved væsentlige ændringer vil det blive oplyst på hjemmesiden. Hold derfor nøje øje med hjemmesiden om der er opdateringer.

 

Jeg vil anbefale at du printer, og gemmer en kopi af denne erklæring til senere reference.

 

Lov & ret:

 

Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for, at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

Aftalen er underlagt dansk lovgivning og ret, og enhver tvivl skal forelægges en dansk domstol.

Gå tilbage til kontakt siden
Følg mig på FacebookFølg mig på HouzzFølg mig på PinterestFølg mig på Instagram