Om dig og mig ⋆ ByHaugaard
15342
page-template-default,page,page-id-15342,bridge-core-3.0.7,qi-blocks-1.1.1,qodef-gutenberg--no-touch,qode-quick-links-1.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17453
 

Om dig og mig

Hvad for du ud af det?

Jeg kan (med garanti) hjælpe dig og din familie til at lave en indretning, som I vil elske at komme hjem til – og potentielt løfte jeres stunder sammen, så der bliver færre spændinger og unødvendige konflikter, selv hvis du i dag har den opfattelse, at der ikke er noget at gøre ved hverken indretning eller de sure miner…

NB: Jeg kan ikke fjerne alle jeres problemer,men jeg kan give jer en base, hvor hygge, harmoni og glæde får mere fokus end sure miner, skænderier-over-oprydningen og dårlig stemning.

Det er vigtigt for alle mennesker, at lade op og have en god energi.

Du får:

  • Overskud
  • Selvtillid
  • Opfyldt dine drømme mht. indretning
  • Gode råd og vejledning
  • Ærlig & seriøs holdning til din indretning
  • Fokus på de områder der ikke virker
  • Et personligt hjem

“Vidste du, at rod og uorden i dit hjem kan give dig hjertebanken, når du sover?
– Selv når du synes, at der er ryddeligt og rent, er dine ubevidste tanker på overarbejde, hvis indretningen i dit hjem ikke er i harmoni med din og families personlige smag og stil.”

0
Besøgte byer
0
Kopper the
0
Års erfaring

Anette Haugaard

Jeg startede Indretning by Haugaard den 1. maj 2015.

Trods firmaet er forholdsvis nyt er jeg, indehaver Anette Haugaard, ikke nystartet. Jeg startede i lære som dekoratør i 2001, og blev færdig uddannet i 2003. Jeg har siden arbejdet med en kombination af dekoration og salg. Alt fra Supermarkeder til alt i babyudstyr og danske designmøbler, samt messer og indretning af private hjem og virksomheder, har præget årene som dekoratør/ bolig indretnings stylist.

Jeg finder det interessant, at arbejde med imaget hos virksomheder, da jeg kan se en masse uudnyttet muligheder. Det er virksomhedens “ansigt” udadtil, og der er penge til virksomhedernes bundlinjer, hvis virksomhederne vil investere i deres receptioner og venteværelser. Det vil også give en bedre stemning hos kollegaer og medarbejdere, at der er noget nyt og spændende at se på.

Jeg kan også varetage opgaver i butikker. Da jeg er uddannet inden for detail branchen, har jeg en del erfaring her. Alt fra dekorationer, skilteskrivning, kampange opsætning, belysning – til shop in shop m.m.m.

 

De sidste mange år, har jeg arbejdet en del med de private kunder, i mit job som indretnings konsulent/bolig stylist. Jeg kan derfor hjælpe både med indretning og rådgivning i det private.

Hvorfor være statist i eget hjem, når du kan bo personligt?


Indret et personligt hjem, reception, venteværelse, showroom el. butik

En “køreplan” over din indretning.

Overskud & selvtillid

Ro & harmoni i hjemmet

En frigørelse af “trend slaven”

Opfyldt dine drømme m.h.t. indretning

Hold dig opdateret!

Få den ultimative tjekliste til en sikker indretning i dit hjem,

som du kan bruge allerede i dag. Lige til at printe ud og hænge op.

og modtag mit nyhedsbrev med inspiration til din indretning.


    Følg mig på FacebookFølg mig på HouzzFølg mig på PinterestFølg mig på Instagram