16023
post-template-default,single,single-post,postid-16023,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qi-blocks-1.1.1,qodef-gutenberg--no-touch,qode-quick-links-1.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17453
 

Få naturen ind og skab hygge ude

Få naturen ind og skab hygge ude

Foråret er en af de bedste årstider..

– Ja, det er stadigvæk forår, nogle dage endnu.

Jeg elsker denne årstid, da det summer af liv…
Alle planterne er ved at springe ud, i alle deres smukke farver. Der skyder blomster op, som jeg helt har glemt jeg har plantet i haven.

Bøgen er sprunget ud, og skovene er så smukke med de flotte træer, og de flotte blomster i skov bunden.
what´s not to like?

Det er også nu du kan begynde, at tage blomster og grene fra haven med ind. Og du kan også flytte spisestuen/ dagligstuen med ud.

Min søn, på snart 8 år, og jeg har lige plantet blåbær buske og jordbær planter, i håb om at vi denne sommer kan nyde vores egne lækre bær.
Det er så hyggeligt, at have denne aktivitet sammen. Han har fået til opgave at vande dem hver dag, og det går han faktisk meget op i.
Men vi har ikke plantet så mange, at der bliver nok til syltetøj. Det lader vi mormor om, blev vi hurtig enig om.

Der er ikke noget bedre end en skål “hjemme dyrket” blåbær/jordbær. Vi glæder os i hvert fald.

Jeg bruger også de forskellige årstider til, at samle inspiration til indretningen.
Der er så mange smukke farver, som man lige kan hive ind fra naturen.

Drømmer du for eksempel om en forårs grøn væg, så find evt. et blad i den farve, eller en smuk rosa stol så find en blomst i denne farve, og ta´ den med ned til din lokale farvehandler. så får du den helt rigtige nuance.
Du vil hurtigt glemme farven, når du står ved farve handleren, og et billede på mobilen kan forringe farven. Så ta´ blomsten/bladet eller hvad du nu har fundet i naturen med fysisk ned i butikken.

HUSK altid at se farverne i dagslys!
Det er ikke nok at se farven i butikken, spørg om du ikke må ta farven med udenfor. Kunstig lys giver en forkert farve.

Udenfor ved vi jo godt, at det er hyggeligt med krukker på terrassen og en parasol og hynder i stolene.
Men det er ikke altid nok.
Prøv at tage din smukke dug med ud, og pluk nogle blomster til bordet. Sæt dem i vaser (gerne i flere små vaser) eller syltetøjs glas.
Brug fx dine gamle arve kopper til marmeladen eller sukker.
Pynt bordet med stearinlys og nyd en dejlig sommerdag i haven.
Det kan næsten ikke blive bedre!Hvilken årstid synes du er bedst? og hvorfor? Du kan svare på denne mail:0)P.S. Hvis du har brug for Idéer til indretningen; det kunne fx. være farver til vægen, eller til sofaen så kan du benytte en af nedenstående muligheder:

  • Hvis du gerne vil glæde dig selv eller en du holder af, så kan du nu købe: 1:1 session med mig, hvor jeg giver sparring på din indretning via Skype. pris 1.000 kr. (Max.1 times varighed)
  • Jeg kan også tilbyde dig 1:1 sparring hjemme hos dig, hvor vi sammen finder de bedste løsninger til dig. pris 2.500 kr(max. 2,5 time. I prisen er der medregnet max. 50 km. kørsel max. 2 rum) Der kan tilkøbes flere rum.
  • Du kan også købe et gavekort til en du holder af, på et valgfrit beløb (min. 200 kr.). Skriv/ ring til mig i god tid, så det kommer frem i tide ;0) Det tager jo nogle dage med det nye postvæsen.

For bestilling kan du e-mail til; anette@indretningbyhaugaard.dk 
eller ringe på mobil: 31 4000 82 

Du kan se mere på www.byhaugaard.dk
glæder mig til at høre fra dig.

Ha´ en skøn dag og en rigtig god kristi himmelfarts ferie
mvh. Anette HaugaardFølg mig på FacebookFølg mig på HouzzFølg mig på PinterestFølg mig på Instagram