16018
post-template-default,single,single-post,postid-16018,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qode-quick-links-1.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17453
 

Flyet letter, men bliver det uden mig?

Flyet letter, men bliver det uden mig?

Hvad nu hvis jeg ikke når flyet?

Tiden flyver af sted, og det er snart helt bogstavligt.
I morgen skal jeg af sted på ferie, men jeg er slet ikke klar til take off.

Det har været stille fra min side det sidste stykke tid.
Det er der flere grunde til. En af dem er, at jeg
de sidste par dage har brugt tiden på, at få lavet noget til dig.Jeg har både været “forfatter, fotograf, webdesigner og kritikker”.Jeg har lavet en guide som handler om, at få en mere personlig og god stemning i haven.
Den skulle ha´ været flyveklar i dag, men teknikken drillede.
Så kære læser du må væbne dig med tålmodighed.Jeg forventer den bliver klar når jeg vender hjem fra min lille ferie.
Du kan få en forsmag på et af billederne fra guiden lige her:
En anden ting jeg har været ved at lave er, den nye workshop som kommer i sensommeren.
Den kommer du til at høre meget mere om.
Du kan godt begynde at glæde dig.(ok, der kommer lige et billede mere)
Det bliver er kort mail i dag, da jeg skal skynde mig, at blive færdig til den virkelige take off.

– Så nu skal kufferten findes frem og pakkes til i morgen.
Rigtig dejlig ferie til dig når du kommer dertil.Følg mig på FacebookFølg mig på HouzzFølg mig på PinterestFølg mig på Instagram