578
post-template-default,single,single-post,postid-578,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qode-quick-links-1.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17453
 

Hvorfor være personlig?

Hvorfor være personlig?

Ja, hvorfor ik´?

Jeg har nu brugt måneder på, at lave min nye hjemmeside.
Jeg vil gerne have, at den bliver mere mig. Jeg vil gerne kunne identificere mig med min egen firma hjemmeside. Det kræver bare lige, at jeg skal sætte mig ind i det der teknik…

Teknik og mig, vi er ikke altid de bedste venner. så tingene går lidt langsomt..
Men jeg behøver måske heller ikke være super god til det. Jeg bruger alt for meget unødigt energi på det.

Jeg tror på det er en god idé, at gøre det man er bedst til, så derfor har jeg nu fået hjælp fra en grafiker. Så kan jeg bruge min tid mere fornuftigt. -Så som at skrive til dig :0)

-“Men hvorfor er det egentligt vi gerne vil have den personlige hjemmeside?”
“Det vil vi selvfølgelig for, at skille os ud af mængden, og ikke ligne alle andre på nettet. Vi vil vise hvem vi er!”

-“Hvorfor er det så, at vi vil ligne alle andre i den virkelige verden?”
“Det vil vi fordi vi ikke vil være anderledes end alle andre! (????)”

Det lyder jo helt vild mærkeligt?
Vi tør godt vise hvem vi er, og sige ting vi mener, så længe vi sidder bag ved en skærm. Men lige så snart det banker på døren, tør vi næsten ikke lukke op, for hvad mon gæsterne tænker, hvis jeg ikke bor pænt, har de rigtige møbler eller har fået / købt rigtige og nyeste Georg Jensen jule uro…

Hvis du er ved at være træt af, at leve dette dobbelt liv, så skal du følge med her i mine mail.

Du kan lære, at lave din egen personlige stil i dit hjem, på min næste workshop.
Du vil få sparring til, hvordan du får mest ud af rummene, farver, lys m.m.m.
Du er velkommen til, at ta´ en veninde, manden, konen, søster… med på denne workshop.
Hold øje med mine mails, der kommer flere oplysninger om tid og sted.

Ha´ en skøn dag

Anette Haugaard
Dekoratør, Bolig stylist & indretningskonsulent

P.S. kender du én som ville være interesseret i denne workshop, så få dem til at tilmelde sig min mail liste på min hjemmeside www.byhaugaard.dkFølg mig på FacebookFølg mig på HouzzFølg mig på PinterestFølg mig på Instagram