17337
post-template-default,single,single-post,postid-17337,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qi-blocks-1.1.1,qodef-gutenberg--no-touch,qode-quick-links-1.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17453
 

Julen gør sit indtog i BAUHAUS

Julen gør sit indtog i BAUHAUS

Julen gør sit indtog i BAUHAUS

Hos BAUHAUS er julevarerne allerede i høj kurs, og især naturmaterialer og julelys hitter i julen 2020.

Af Maj-Britt Andreassen -11:07 – 4. november 2020

De første julenisser og englefigurer har allerede fundet vej til butikshylderne. Men i år bliver julestemningen i høj grad præget af naturmaterialer, rolige jordfarver og ikke mindst masser af julelys, der lyser den mørke vintertid op på en stemningsfuld måde. Det fortæller indretningsekspert Anette Haugaard, og denne tendens nikker de genkendende til i BAUHAUS, hvor der allerede er bud efter julevarerne.

Det bliver koldere og mørkere for hver dag, men heldigvis er der den søde juletid at se frem til.

I december måned er der rig mulighed for, at sprede hygge og varme med julelyskilder i forskellige former og afskygninger. Og hyggen bliver bestemt ikke mindre, når vi inviterer naturen inden for og gør den til en del af vores juleudsmykning.


At juletendenserne i år peger på julelys og naturmaterialer i lange baner er noget, de nikker genkendende til hos byggevarehuskæden BAUHAUS.

Her har julestemningen meldt sin ankomst, og hylderne bugner af julevarer, som kunderne er begyndt at forsyne sig med.
Det er blandt andet lys i alle former og afskygninger, der ryger i indkøbsvognen i varehusene, hvor de oplever stor efterspørgsel på alt lige fra LED-bloklys og lyskæder til julelys formet som dyr eller figurer. Der bliver også handlet flittigt ind af dørkranse, små juletræer og andet pynt i naturmaterialer.


I BAUHAUS forventer de, at julesalget vil stige frem til december måned, og at salget af lys fortsætter ind i de mørke vintermåneder i det nye år.
Lys op med levende lys og LED


Ifølge dekoratør, indretningskonsulent og boligstylist Anette Haugaard er netop natur og julelys i høj kurs i julen 2020. Til daglig er hun indehaver af designvirksomheden Indretning by Haugaard og driver hjemmesiden byhaugaard.dk, hvor hun beskæftiger sig med indretning, boligstyling og butiksdekoration:

  • Naturen er et sikkert hit, når vi pynter op til jul. I år kommer vi til at se naturmaterialer som gran, grene, mos og flettede kurve. Desuden sætter naturen sit præg på farverne, for udover de traditionelle julefarver ser vi jordfarver, støvet grøn og varme rødbrune nuancer som okserød.
    Jul er lysenes tid, men lys er ikke bare lys. Der er flere muligheder, og du kan med fordel vælge et LED-lys med en varm glød, når der skal skabes stemning og hygge i de mørke vintermåneder:
  • Lys på juletræet er en sikker vinder. Hjemme hos mig har vi altid levende lys på juletræet, det spreder sådan en hyggelig stemning. Men i år bliver det en kombination af levende lys og LED-lyskilder, der også pynter fint på træet. Mens de smukke, levende lys kun lyser et øjeblik, kan vi have LED-lysene tændt i længere tid, fortæller Anette Haugaard og afslutter:
  • Vælg et LED-lys med en varm, hvid glød, så lyset ikke bliver hverken orange eller blåt. Og husk, at det ikke kun er i december, at vi kan få glæde af de fine lys. De kan sagtens forblive tændt frem til februar, så vi forlænger hyggen i den mørke vintertid.


Følg mig på FacebookFølg mig på HouzzFølg mig på PinterestFølg mig på Instagram