17194
post-template-default,single,single-post,postid-17194,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qode-quick-links-1.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17453
 

Vinderen af “bedst of Houzz 2020” er indretning by Haugaard.

Vinderen af “bedst of Houzz 2020” er indretning by Haugaard.

Indretning by Haugaard fra Hedensted 

Vinder af Best of Houzz 2020

Den årlige pris, baseret på Houzz-brugernes favoritter fremhæver eksperter inden for boligrenovering og -design med de mest populære billeder og bedste kundeservice.

Hedensted, den 12. februar 2020Indretning by Haugaard fra Hedensted har vundet “Best of Houzz” for Kundeservice Houzz®, den ledende platform inden for boligrenovering, design, arkitektur og interiør. Det førende indretnings firma fra Hedensted med 19 års erfaring, og 5 år som selvstændig virksomhed, er blevet udvalgt blandt mere end 2,5 millioner aktive eksperter inden for boligindretning, -design og -renovering. Det er de mange millioner Houzz-brugere, der afgør, hvem der vinder. 

“Best of Houzz” uddeles hvert år inden for tre forskellige kategorier: Design, Service og Fotografi. Vindere af Design-prisen er de eksperter, hvis arbejde og projekter er mest populære blandt Houzz-brugerne. Vinderne af Service-prisen er baseret på flere faktorer, herunder antallet og kvaliteten af kundeanmeldelser, de har modtaget i 2019. Fotografi-prisen gives til de fotografer, hvis billeder var mest populære. 

Vinderne vil få et “Best of Houzz 2020”-badge på deres profil, så de kan vise deres engagement og professionalisme til brugerne. Disse badges gør det samtidig lettere for boligejere, at finde de bedste og mest populære eksperter inden for forskellige faggrupper, og geografiske områder på Houzz. 

“Hvad nu hvis jeg fortæller dig, at indretning
også er mindfulness og selv forkælelse”?

“Dette års Best of Houzz-priser går til en gruppe af yderst talentfulde og servicemindede eksperter inden for boligrenovering og -design. Vi er stolte af at fremhæve vinderne på både hjemmesiden og app’en,” siger Liza Hausman, vicepræsident for Industry Marketing i Houzz.

“Denne pris har stor betydning, fordi den er udtryk for begejstringen blandt de mange boligejere hos Houzz, som har hyret en ekspert til deres projekter i Danmark eller andre steder i verden.”

Følg Indretning by Haugaard på Houzz lige her

Om Indretning by Haugaard

Jeg startede Indretning by Haugaard den 1. maj 2015.

Trods firmaet er forholdsvis nyt er jeg, indehaver Anette Haugaard, ikke nystartet. Jeg startede i lære som dekoratør i 2001, og blev færdig uddannet i 2003. Jeg har siden arbejdet med en kombination af dekoration og salg. Alt fra Supermarkeder til alt i babyudstyr og danske designmøbler, samt messer og indretning af private hjem og virksomheder, har præget årene som dekoratør/ bolig indretnings stylist.

Projekt Fra Formland spring 2020

Jeg finder det interessant, at arbejde med imaget hos virksomheder, da jeg kan se en masse uudnyttet muligheder. Det er virksomhedens “ansigt” udadtil, og der er penge til virksomhedernes bundlinjer, hvis virksomhederne vil investere i deres receptioner og venteværelser. Det vil også give en bedre stemning hos kollegaer og medarbejdere, at der er noget nyt og spændende at se på.

Jeg kan også varetage opgaver i butikker. Da jeg er uddannet inden for detail branchen, har jeg en del erfaring her. Alt fra dekorationer, skilteskrivning, kampange opsætning, belysning – til shop in shop m.m.m.

De sidste mange år, har jeg arbejdet en del med de private kunder, i mit job som indretnings konsulent/bolig stylist. Jeg kan derfor hjælpe både med indretning og rådgivning i det private.

Hvorfor være statist i eget hjem, når du kan bo personligt?

Om Houzz

Houzz er den ledende platform inden for boligrenovering, design, arkitektur og interiør. Platformen giver boligejere adgang til alt, hvad de har brug for til at forbedre deres hjem fra start til slut – både via Houzz-app’en og hjemmesiden. Uanset om der skal indrettes et lille værelse eller opføres en stor, specialbygget bolig, sætter Houzz boligejere, boligdesign-entusiaster og boligeksperter i kontakt med hinanden. Med den største boligdesign-database på verdensplan og et stort antal aktive brugere, er Houzz det bedste sted for boligdesign-entusiaster at finde inspiration, få gode råd og hyre eksperter, der kan gøre idéer til virkelighed. Hovedkontoret er baseret i Palo Alto i Californien, mens Houzz også har kontorer i London, Berlin, Sydney, Moskva og Tokyo. Houzz er et registreret varemærke tilhørende Houzz Inc. verden over. For mere information besøg houzz.dk.Følg mig på FacebookFølg mig på HouzzFølg mig på PinterestFølg mig på Instagram